VISSZAKÜLDÉSI RENDELÉS

1) Termékcsere

Ha nem megfelelő terméket rendelt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk a megfelelő termék kiválasztásában. Ezt követően töltse ki az alábbi űrlapot, és a hibásan rendelt termékkel együtt visszaküldi nekünk.

2) Elállás az adásvételi szerződéstől

Az adásvételi szerződéstől a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül van lehetőség elállni. Az alábbi űrlap segítségével elállhat a szerződéstől. Az oldal alján olyan címeket is talál, ahol visszaküldheti nekünk az árut. A kitöltött űrlapot a számlaszámmal ne felejtse el a küldeményhez mellékelni, ahol visszaküldjük Önnek a pénzt. A szerződéstől való elállásról bővebben az Általános Szerződési Feltételeinkben olvashat.

3) Reklamáció

Minden eladott árura 24 hónapos garancia vonatkozik. Probléma esetén az árut az alább felsorolt ​​címek valamelyikére visszaküldheti nekünk reklamáció céljából. A küldeményhez csatolni szükséges egy kitöltött reklamációs űrlapot, mely az oldal alján található. A panaszokkal kapcsolatos összes szükséges információt megtalálja az Általános Szerződési Feltételeinkben.

Töltse le az űrlapot

Hová kell küldeni az árut?

Az árut a kitöltött űrlappal együtt küldje el részünkre címeink egyikére:

Posta / futár cím:
Foxym s.r.o.
Námestie SNP 5 (Allianz)
036 01 Martin, Szlovákia
e-mail info@foxym.hu
telefonszám +421 950 811 900

Packeta:
A Packeta cég szállítási pontja (ID 21592)
e-mail info@foxym.hu
telefonszám +421 950 811 900